Lokaal lezersnieuws

JW Roy - A Room full of Strangers

JW Roy treedt op met band (waarin twee leden van de band Ocobar die onlangs zo succesvol in Theater De Tuin optraden!), beeld en verhalen zoals alleen JW Roy dat kan: met passie, innemend maar overtuigend en humoristisch.

Familiefilm: 'Dr. Proktors Schetenpoeder' in Theater De Tuin

De Noorse familiefilm Dr. Proktors Schetenpoeder is bekend van het gelijknamige boek van Jo Nesbø, de meest succesvolle thrillerschrijver van Noorwegen. De film gaat over de verstrooide Doctor Proktor. Hij heeft per ongeluk 's werelds meest krachtige schetenpoeder uitgevonden.

Poppentheater - 'Wil jij mijn mama zijn'

Een muis ziet een ei langs de waterkant liggen. Ze kijkt om zich heen om te zien van wie het ei zou kunnen zijn. Dan komt het ei uit, het jonge vogeltje vraagt aan de muis: Wil jij mijn mama zijn? Dat kan het jonge vogeltje niet.

Frans Mulder (van Purper!) vertelt en zingt 'Tot ie PURPER ziet'

Het is alsof je bij hem thuis tussen de schuifdeuren zit, zo intiem en zonder enige opsmuk vertelt Frans Mulder, bekend van theatergroep PURPER, in zijn programma 'Tot ie PURPER ziet' over de ups, downs, tops en flops in zijn professionele maar ook persoonlijk leven.

Poppentheater - 'Muts van Moed'

Kabouter Banghart wordt achterna gezeten door een trol. Gelukkig weet hij te ontkomen door het huisje van Bjarne in te vluchten. Hij is nu wel zijn muts van moed, die hij van de kabouterkoning heeft gekregen, kwijt. Door deze muts was hij niet meer bang.

Rabobank start nieuw sponsorbeleid

Rabobank Amersfoort Eemland steekt het sponsoren van verenigingen in een nieuw jasje. Met kennis en mankracht wil Rabobank clubs sterker maken op het gebied van bestuur, financiën, gezondheid, duurzaamheid en/of de maatschappelijke rol van een vereniging.

Voorjaaractiviteiten op Stadsboerderij 'De Vosheuvel'

We gaan weer richting het voorjaar! Dat betekent dat de dagen langer worden en hopelijk de zon weer meer gaat schijnen. Omdat wij het voorjaar een mooi seizoen vinden heeft Stadsboerderij de Vosheuvel voorjaarsactiviteiten voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar georganiseerd.

Postzegel- en muntenbeurs in De Til

De Vereniging van Postzegelverzamelaars De Loupe te Leusden organiseert op zaterdag 10 maart van 13.00 tot 16.30 uur haar maandelijkse beurs voor verzamelaars in "De Til", Hamersveldseweg 30 te 3833 GR Leusden.

Dierenkliniek Leusden ontvangt 'Cat Friendly Clinic' status

Dierenkliniek Leusden is met het ontvangen van het CFC-certificaat officieel een 'Kat Vriendelijke Praktijk' geworden.

Het Cat Friendly Clinic programma is ontwikkeld door de Internationale Vereniging van Kattengeneeskunde (ISFM).

Inloopspreekuur vrijwilligerswerk Lisidunahof

Heeft u belangstelling om vrijwilligerswerk te doen binnen Zorgcentrum Lisidunahof? Loop dan even binnen tijdens het inloopspreekuur vrijwilligerswerk op donderdag 22 februari van 14.00-15.00 uur!

Ontdek de vele mogelijkheden van divers vrijwilligerswerk!

Pagina's