Lezersnieuws

Man-vrouwtoernooi bij JBC De Hakhorst

Op zaterdag 22 juli werd bij Jeu-de-boulesclub De Hakhorst te Leusden het jaarlijkse Man-vrouwtoernooi gespeeld. De winnaars waren Arie en Dolly Wijnbelt.

Topspelers in actie bij JBC De Hakhorst

Bij Jeu-de-boulesclub De Hakhorst in Leusden wordt op haar parkachtige locatie op zaterdag 29 juli een Open Kwintettentoernooi, een toernooi met teams van 5 personen, gespeeld. Op dit toernooi kunnen deelnemers uit het hele land inschrijven.

De huttenbouw week is mijn favoriete week van het jaar!

Overal in de regio wordt binnenkort weer door basisschool kinderen getimmerd, gezaagd en gebouwd!

Bouwdorp 2017 in Leusden vindt plaats van 15 tot en met 19 augustus FORT33! Bouwdorp Achterveld was van 10 juli tot en met 13 juli.

Uitwaaien in de wei

Zin om lekker in de zon op het boerenland te klussen of aan de slag te zijn in en rondom de koeien stallen? Dat kan dinsdag 25 en donderdag 27 juli op "Boerderij Schoonderbeek" in Achterveld / De Glind.

Er is voor iedereen wel een passende klus te vinden.

Fotowedstrijd Leuker Leusden loopt nog steeds

Leusden is een mooie, groene gemeente waar het goed wonen is en waar van alles gebeurt door de activiteit van mensen, waardoor Leusden nóg leuker wordt. Het zijn deze elementen die samenkomen in de fotowedstrijd "Leuker Leusden".

Doe mee!

Twee leden van Lisiduna gehuldigd vanwege jubileum

Tijdens de seizoensafsluiting van muziekvereniging Lisiduna werden twee leden positief verrast. Friso Hofman en Anton Veenendaal werden namelijk beide gehuldigd vanwege hun jubileum.

Ook in de vakantie oud papierinzameling Valleizangers

Zaterdag 29 juli zamelt het Leusdens mannenkoor oud papier in. Bij de parkeerplaatsen naast de Marcuskerk aan de Asschatterweg staat van 9.30 tot 12.00 uur een container. Leden van het koor nemen het oud papier in ontvangst. De opbrengst is voor het koor.

Vacature bij Fonds Samenlevingsinitiatieven

Van Walking Football in Achterveld tot het Dorpsfeest op De Biezenkamp en de Midsummer Dream Opera. Maar ook het bankje voor bewoners van De Tolgaarde en misschien wel de buurtbarbecue in uw straat. Fonds Samenlevingsinitiatieven steunt ideeën van inwoners met een financiële bijdrage.

Burendag 2017: doen jullie al mee?

Zaterdag 23 september is het weer nationale Burendag. Ook in de gemeente Leusden doen veel buren mee, Ze knappen bijvoorbeeld samen een speelplek op, koken samen of organiseren een barbecue voor de buurt.

Leusdens MannenKoor zamelt oud papier in

De Valleizangers zamelen zaterdag 29 juli weer oud papier in. Van 9.30 tot 12.00 uur staat bij de parkeerplaatsen naast de Marcuskerk een container.

Pagina's