Lezersnieuws

Taalhuis Leusden viert 1-jarig bestaan

Ruim een jaar na de opening in de Bibliotheek Leusden werd dinsdag 19 juni het 1-jarig bestaan van Taalhuis Leusden gevierd.

Schoonmaakbedrijf Succlean B.V. zet bewoners Zorgcentrum Lisidunahof in het zonnetje

Afgelopen vrijdag 15 juni heeft schoonmaakbedrijf Succlean B.V. met 12 collega's de bewoners van Beweging 3.0 - locatie Zorgcentrum Lisidunahof te Leusden in het zonnetje gezet.

 Echt de allerlaatste avond van de avondvierdaagse. 

En als je dan ook nog in groep 8 zit is het helemaal je laatste keer. Dat je daar een beetje uitgelaten van wordt is duidelijk te zien op de foto.

 

 

Super resultaat in Luxemburg voor taekwondoka's TTE

Afgelopen weekend hebben Milan Molle (Theo Meijer Sport) en Amy Mink ( Marce van der Poel) meegedaan aan Luxembourg Open G1 met ongeveer 890 deelnemers uit oa Mexico, Rusland, Duitsland, Engeland, Ierland, Israël, Frankrijk, Jordanië, Kroatië, Nigeria, Spanje, Portugal, België

Milan Molle (Theo Meijer Sport) is geslaagd voor zijn 2e Poom/dan Taekwondo in Vianen

Afgelopen zaterdag heeft Milan Molle op het nationaal danexamen taekwondo in Vianen zijn 2e poom behaald. Een poom-graduatie is hetzelfde als een dan-graduatie, alleen dan voor de jeugd. 3,5 jaar geleden haalde Milan zijn eerste poom, oftewel zijn eerste zwarte band.

MHC Leusden huldigt haar kampioenen.

Nadat vorige week de heren van Leusden het kampioenschap behaalden, stelden de dames afgelopen zondag de promotie veilig met als resultaat dat beide teams het komend seizoen in de eerste klasse spelen.

Duurzaam cadeau voor St. Jozefschool

De ouders van groep 8 van de St. Jozefschool hebben een duurzaam afscheidscadeau gemaakt. Voor het gescheiden van afval staan diverse containers op het schoolplein en van duurzaam hardhout is een mooie containerombouw gemaakt.

LTV Lockhorst 50-plus Trezpresso toernooi

Ook dit jaar organiseert LTV Lockhorst weer het 50+ Trezpresso Toernooi van 2 t/m 7 juli 2018.

Modderochtend voor peuters

Samen met Mamacafe Leusden organiseert De Groene Belevenis op 27 juni een modderochtend voor kinderen van 0-4 jaar. Deze ochtend zijn er modderactiviteiten in de Struintuin. Naast de modderkeuken staan allerlei spelletjes met modder klaar! 

Stap in de wondere wereld van vlinders en bijenop zondag 24 juni 2018

De vrijwilligers van Het Koetshuis Stoutenburg nodigen jullie van harte uit voor haar jaarlijkse Vlinder- en bijendag.

 

Pagina's