Lezersnieuws

Leusden Open 2017

Afgelopen vrijdag 22 oktober was leusden Open, op de Golfbaan Zeewolde.

Met 62 deelnemers was het een uiterst geslaagd toernooi, met prima weer, spannende wedstrijd en een geslaagde afsluiting in het restaurant van Golfclub Zeewolde.

Het Herfsttoernooi bij JBC De Hakhorst was een succes!!

Het Herfsttoernooi bij Jeu-de-boulesclub De Hakhorst in Leusden op zaterdag 23 september is gewonnen door Henny van Dijck en Paul Dijkstra.

Het Herfsttoernooi wordt gespeeld met doubletten, dubbels. Er worden 3 wedstrijden gespeeld en de tegenstanders worden door loting bepaald.

Swing Close smaakt naar meer

Op 5 november treedt Swing Close op in theater De Nieuwe Erven in Amersfoort. Deze voorstelling heeft de naam "Appetizer" meegekregen, omdat wij hiermee ons best gaan doen om uw muzikale eetlust op te wekken.

Wethouder Overweg door buurt geconfronteerd met onveilige situatie

Verontruste buurtbewoners hebben aandacht gevraagd voor een onveilige situatie in de buurt De Wetering. Wethouder Jan Overweg was door de SP uitgenodigd een kijkje te komen nemen bij de parkeerplaats aan de Walstro, vlak bij de Elantinehof en de Akkerwinde.

Kleurrijke systemische opstellingen

Maak kennis met kleurrijke systemische opstellingen op woensdagochtend 4 okt. van 10.00 tot 12.30/13.00 uur in "De werkplaats voor helderheid"

Reimert, werkt dat?

De Reimert Groep uit Almere vernieuwt het fietspad tussen Stoutenburg en Achterveld. Bij die werkzaamheden wordt het verkeer op enkele trajecten geregeld door middel van verkeerslichten. Die installatie vertoont af en toe kuren.

Vloerisolatie en Energie enquête in Groenhouten

Groenhouten Duurzaam organiseert dit najaar een vloerisolatie actie voor koopwoningen in de wijk Groenhouten. De actie start met een informatieavond op donderdag 5 oktober in de Meent. De huurwoningen worden op een ander moment door de WSL geïsoleerd.

Start training Omgaan met dementie

Als je zorgt voor iemand met dementie komt er veel op je af. Daarom organiseert Larikslaan2 regelmatig de training Omgaan met dementie voor mantelzorgers.

Tuinliefhebbers aan de slag bij bamboekwekerij RANDIJK voor een workshop bamboe snoeien.

Op biologische bamboekwekerij RANDIJK wordt op zaterdag 14 oktober 2017 een workshop Bamboe Snoeien georganiseerd. Wie altijd al heeft willen weten hoe een bamboe groeit, welke soorten woekeren - en welke niet- en hoe je ze kunt snoeien kan hier met al zijn vragen terecht.

Bij biologische kwekerij Randijk is op 7 oktober aanstaande een Rondleiding Siergrassen.

Het najaar is het seizoen van de siergrassen. Vele staan in bloei en sieren het landschap en de tuin. Tijdens de Rondleiding siergrassen neemt onze expert Jarrett Scholsberg u mee tussen onze uiteenlopende soorten. Uiteraard is er voldoende mogelijkheid om vragen te stellen.

Pagina's