Lezersnieuws

Voorstelling Theo Nijland op vrijdag 24 november in Theater De Tuin GAAT NIET DOOR

Vrijdag 24 november stond Theo Nijland met zijn voorstelling 'Desalniettemin' gepland in Theater De Tuin Vandaag kregen wij het bericht dat deze voorstelling i.v.m. ziekte van Theo Nijland helaas NIET DOORGAAT. Alle bezoekers hebben hiervan per email bericht ontvangen.

Wethouder ontvangt Biobakje voor het scheiden van groenafval op het aanrecht

Fokko Tilma, oud Milieuboer en actief CML vrijwilliger, heeft op 23 november een Biobakje overhandigd aan wethouder Jan Overweg. Het Biobakje voor het aanrecht is bedoeld voor theezakjes, koffiepads en snijdsels van groente en fruit.

Kom en bewonder!Tentoonstelling van prachtige wandtapijten in gobelintechniek

Wanneer? 16 november 2017 - 14 januari 2018

Waar? Informatiecentrum Koetshuis, Stoutenburgerlaan 4, Stoutenburg

Wanneer? elke zaterdag- en zondagmiddag

Tijd? 12.30 - 16.30 uur

Toegang:gratis

Kom en bewonder!

Win de vrijwilligerstrofee! Meld snel aan.

Wie wint dit jaar de Leusdense vrijwilligerstrofee? Nog een paar dagen om aan te melden! Doe het snel en maak kans op een imposante wisselbeker en een bedrag van maar liefst €1000,-.

Of win de AFAS aanmoedigingsprijs. Net zo'n indrukwekkende wisselbeker en een geldbedrag van €750,-.

Huiskamer van Leusden van start!

Vanaf maandag is Huiskamer van Leusden geopend! Huiskamer van Leusden is het vrijwilligerscoördinatiepunt waar vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar komen en waar iedereen die vrijwillige ondersteuning zoekt welkom is.

Latent Talent Kerstworkshop

Wilt u met Kerst een fraai kerststuk op tafel? En ook nog kunnen zeggen dat u het zelf heeft gemaakt? Dan is de Latent Talent Kerstworkshop voor u een ideale gelegenheid om aan die wensen te voldoen. Onder de bezielende leiding van Wil Melchers kunt u een mooi langwerpig stuk maken.

Adopteer een kerstboom al twaalf jaar een begrip in Leusden

Veel mensen vinden het zonde om de kerstboom in januari aan de straat te zetten. Deze mening wordt gedeeld door de biologsiche kwekers van Randijk. Daarom startten zij in 2005 het project Adopteer een Kerstboom.

Recent ontdekt oerbos: unieke vondst in Nederland

De Bibliotheek Woudenberg organiseert in samenwerking met Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed op donderdag 7 december een lezing over het vorig jaar ontdekte oerbos in Den Treek. Een unieke vondst voor Nederland en mogelijk ook internationaal van grote betekenis.

Achterveld leeft

DAVA op verschillende fronten actief.

Thema-avond Koolhydraatbeperkt Werkt

Diabetesvereniging Nederland organiseert op dinsdag 21 november een thema-avond over Koolhydraatbeperkt Werkt! Diëtiste en diabetesverpleegkundige Harriët Verkoelen is expert in de koolhydraatarme leefstijl.

Pagina's