Lezersnieuws

Tientallen hazendiploma’s uitgereikt in de Bibliotheek Leusden

Alle hazen verzamelen! Woensdag was het hazenparcours geopend in de Bibliotheek Leusden. Peuters en kleuters werden getest op: knabbelen, springen en poepen als hazen. Het blijkt dat in Leusden alleen kampioenen wonen.

<span style="display: inline !important; float: none; background-color: transparent; color: rgb(51, 51, 51); cursor: text; font-family:

Maandag 16 april organiseerde Larikslaan2 in samenwerking met Projectperfect een bijeenkomst met betrekking tot de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) voor verenigingen/organisaties. De veranderde wetgeving met betrekking tot AVG is ook van belang voor vrijwilligersorganisaties.

Schaapscheerdersfeest op de Vosheuvel!

Schaapscheerdersfeest op  Stadsboerderij  ‘De Vosheuvel’

 

Woensdag 2 mei 2018 van 11:00 tot 16:00 uur organiseert Stadsboerderij de Vosheuvel een sfeervol schaapscheerdersfeest!

 

Museumbunker filmlocatie

Met het project “Ongehoord” maken jongeren kennis met verhalen over de Tweede Wereldoorlog, worden ze gestimuleerd hierover in dialoog te gaan en worden uitgedaagd na te denken over zij  hoe de huidige samenleving vorm willen geven.

Woningmarkt Eemland: aanbod blijft krimpen, starters in de knel

In de regio Eemland zijn het afgelopen kwartaal ruim 9% minder woningen verkocht dan in dezelfde periode een jaar geleden en zelfs 15% minder dan het laatste kwartaal van 2017. Die scherpe daling is te wijten aan het beperkte aanbod: er zijn eenvoudigweg te weinig woningen te koop.

Fiets voor ALS met de VVV Leusden Meimaandroute

Ook dit jaar heeft VVV Leusden tijdens de Meimaand Fietsmaand weer een nieuwe fietsroute ontwikkeld. De route is alleen in deze meimaand te koop en geheel bewegwijzerd via fietsknooppunten. Het is weer volop genieten door de prachtige en afwisselende omgeving van Leusden.

 

Omloop Midden Nederland Toerfietstocht

Deze Toertocht wordt al vele jaren georganiseerd door de wielerverenigingen van Huizen, Woerden en Leusden en is daardoor terecht een klassieker. Start je vanuit Leusden voor de langste afstand dan kun je beginnen met een lusje over de Amerongseberg.

ELTA trekt bijna vijfhonderd bezoekers tijdens 30ste exposiite

Afgelopen weekend heeft ELTA, de Eerste Leusdense Teken Academie, onder grote belangstelling bijna vijfhonderd gasten/kunstliefhebbers in het nieuwe mfc. Atlas in De Biezekamp in Leusden verrast met kleurrijke schilderijen gemaakt met uiteenlopende technieken.

Koningskleedjesmarkt op het Maximaplein

Koningskleedjes markt op het Maximaplein.

Achterveldse KlompenAvond4daagse

13e ACHTERVELDSE KLOMPENAVOND4DAAGSE

Pagina's