• Mannen van Naam & Sylvia Houtzager

    Dirk W. de Jong

Waargebeurd in Theater de Tuin met Mannen van Naam & Sylvia Houtzager

12-09-2017, 12:10 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 29 september 2017,
20:00 tot 22:30

Locatie:

De Smidse 1b, Leusden
Theater De Tuin in Leusden
Leusden

Mannen Van Naam en violiste Sylvia Houtzager spelen 'Waargebeurd', op vrijdag 29 september in Theater de Tuin in Leusden

De drie leden van Mannen van Naam stonden jaren geleden aan de basis van Pater Moeskroen. Nu gaan ze een bijzondere combinatie aan met violiste Sylvia Houtzager, bekend van het met drie Edisons bekroonde muzikale gezelschap Flairck. Samen met Sylvia brengen zij een prachtig muzikaal programma dat op hilarische manier aan elkaar gepraat wordt met sterke verhalen. Die verhalen hebben één ding gemeen; ze zijn allemaal Waargebeurd.

Op vrijdag 29 september is de voorstelling Waargebeurd te zien in Theater de Tuin in Leusden. De voorstelling begint om 20:00 uur. Kaarten voor de voorstelling zijn online te bestellen via www.detuininleusden.nl

In korte tijd hebben de Mannen van Naam indruk gemaakt in de Nederlandse theaterwereld. Met hun vrolijke folkmuziek, prachtige kleinkunstliedjes en autobiografische verhalen hebben ze al heel wat zalen opgezweept, ontroerd en aan het lachen gekregen. Nu wordt daar dus nog een dimensie aan toegevoegd. Met Sylvia's virtuoze vioolspel zullen de Keltische deunen nog krachtiger klinken. En de ontroerende liedjes nog gevoeliger, mede dankzij haar sfeervolle harpspel.

De mannen zelf beschikken over een indrukwekkend arsenaal aan snaarinstrumenten en fluiten, waarbij ook doedelzak en accordeon niet ontbreken.

Bezetting

Sylvia Houtzager: Viool, Altviool, Celloviool, Harp en Accordeon

Ad Grooten: Gitaar, Cister, Banjo, Mandoline, Fluiten, Doedelzak en Zang

Wilbert van Duinhoven: Basgitaar, Accordeon, Melodica, Cajon en Zang

Ton Smulders: Zang, Gitaar, Mondharmonica en Verhalen

Website www.mannenvannaam.nl

Facebook www.facebook.com/MannenvanNaam