• Philippe Klerkx van Uit-spanning

    Willem Eelman

Voorlichtingsavond over antistress mineraal Magnesium in Leusden

21-12-2017, 17:00 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 3 januari 2018, 19:30 tot 21:00

Locatie:

Fokkerstraat 12, Leusden
Business Centre Leusden
Leusden

Steeds vaker horen we om ons heen dat mensen te kampen hebben met een magnesium tekort. Meer dan 60% van de bevolking heeft daarmee te maken. Wil jij meer weten hoe dat komt en wat de werking van Magnesium is en wat het voor jou kan betekenen? Tijdens deze presentatie kom je hier allemaal achter.

1.Hoe komt het dat steeds meer mensen last hebben van een tekort aan dit essentiële mineraal?

2. Welke klachten horen bij een magnesium tekort?

3. Waar hangt het van af dat magnesium echt werkt. Waarom belanden veel potjes in het keukenkastje en wordt niet meer gebruikt? Welke magnesium werkt een beetje en welke heel goed? En waar merk je dat dan aan?

4. Wil je weten of je zelf een tekort hebt aan magnesium?

Met een eenvoudige test na afloop van de presentatie kunnen we dit voor jou zichtbaar maken. Kortom een echt leerzame avond.

De presentatie wordt gegeven door Annelies Dicke (fysiotherapeut) en Floor Mulder (Fotonentherapeut) Zij hebben al jarenlang ervaringen met magnesium. Je kunt hun alles vragen. Tijdens deze avond zal ik er uiteraard ook zijn om al jullie vragen vanuit de praktijk te kunnen beantwoorden.

Locatie Business Centre Leusden Fokkerstraat 12 (naast het Gemeentehuis.)

Tijd: inloop vanaf 19 uur start : 19.30 tot 21.00 uur.

Toegang en koffie is kosteloos en er zijn geen aankoop verplichtingen. Opgeven graag per mail: Philippe@uit-spanning.nl / tel: 06-24804846 ( mag ook nog bellen als je iets te laat bent )

Leuk als je langskomt :)