Start Pleegouder Café Leusden

13-12-2016, 10:31 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 2 februari 2017, 19:30 tot 21:15

Locatie:

Larikslaan 2, Leusden
Larikslaan 2
Leusden

Op 2 februari 2017 wordt het eerste Pleegouder Café Leusden geopend. Het Pleegouder Café is één van de initiatieven van het Lokaal Netwerk Gezinsvormen Leusden. Dit netwerk is door een aantal pleegouders geïnitieerd naar aanleiding van de transitie van de jeugdzorg naar de gemeente met als doel een klankbord binnen de gemeente Leusden te worden.

Het Pleegouder Café wil pleegouders, gezinshuisouders en aspirant pleeg- en gezinshuisouders uit de gemeente Leusden met elkaar in contact brengen om zo kennis en ervaringen te kunnen delen op lokaal niveau rondom een relevant thema. Het thema van de eerste avond, 'Leven met twee families', wordt ingeleid door Iris Pinkepank, werkzaam binnen het Centrum voor Systemisch werk in De Glind. Iris werkt o.a. als systeemtherapeut en heeft ruime ervaring in het werken binnen de (jeugd)hulpverlening.

De avond begint om 20:00 op Larikslaan 2. Vanaf 19:30 uur is de ontvangst met koffie/thee. Het inhoudelijke deel duurt tot 21:15 waarna er gelegenheid is voor kennismaking en ontmoeting met een drankje, gesponsord door supermarkt Albert Hein Leusden. Bent u pleeg- of gezinshuisouder (of aspirant pleeg- of gezinshuisouder) in de gemeente Leusden? Geef u dan op voor 25 januari per email bij Ton Mulder (pleegzorgleusden@gmail.com)