Proefles Kundalini Yoga

05-10-2017, 13:30 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 27 oktober 2017,
11:15 tot 12:30

Locatie:

De Meent 4, Leusden
De Meent 4
Leusden

Proefles Kundalini Yoga Leusden

Kundalini yoga is een krachtige vorm van yoga waarbij je direct het positieve effect kunt ervaren.

Door de ademhalingsoefeningen kunnen de longen meer lucht opnemen en deze extra zuurstof zorgt voor meer sportief uithoudingsvermogen. Slijtage in gewrichten wordt vertraagd omdat je leert het lichaam rechtop te houden. Spiergroepen worden zo goed mogelijk gerekt en de werking van het hart en de bloedsomloop zal effectiever worden. De oefeningen zwengelen de stofwisseling aan, laten vetkussentjes verdwijnen. Lichaam en geest zullen meer in balans komen. Dit uit zich in meer geduld, helderheid, innerlijke rust en zelfacceptatie.

Aan bod komen kriya's (oefenreeksen), mantra's (concentratiewoorden), mudra's (handoefeningen) en meditatie. Het gaat zowel om inspanning als om ontspanning. De lessen hebben een zachte en vloeiende benadering voor het lichaam.

De lessen zijn wekelijks op vrijdag van van 11.15u tot 12.30u. Kundalini yoga is voor iedereen toegankelijk; leeftijd, postuur, yoga ervaring, soepel of fit zijn is n.v.t.

Locatie: de Meent 4, Leusden (in A'foort op woe van 9.30u-10.45u)

Opgave en informatie: Alzahra Dance + Yoga (Fiona Huisman), www.alzahradancing.nl, info@alzahradancing.nl of 06-44726390