• Schildercusus Latent Talent

    NN

Nog enkele plaatsen vrij bij schildercursussen van Latent Talent

21-09-2017, 14:10 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 3 oktober 2017, 19:30 tot dinsdag 27 maart 2018, 22:00

Locatie:

Hamersveldseweg 100, Leusden
't Jeugdhonk, Leusden
Leusden

Ontdek je eigen talenten tijdens de Latent Talent cursus

TEKENEN EN SCHILDEREN MET GEMENGDE TECHNIEKEN

Als je al schilderend, iets van jezelf wilt geven, gevoel, emotie en genieten, dan kan deze avond je dat gaan bieden. Vooral bij jezelf blijven, maar ook het samenwerken met anderen inspireert en prikkelt tot nieuwe uitdagingen. Docente Inge Thiecke geeft veel aandacht aan het ontwikkelen van een eigen stijl en het verbeteren van techniek staat centraal op deze avond. We gaan tekenen en schilderen, met gebruik van verschillend materiaal. Niets moet, maar alles mag.

Cursusavonden: 20 dinsdagavonden van 20.00 - 22.00 uur. De eerste les is op dinsdagavond 3 oktober. Meer informatie en de mogelijkheid om je voor deze cursus in te schrijven, vindt je op de website www.latenttalent.org onder cursus nummer 33

Ontdek je eigen talenten bij de Latent Talent cursus SCHILDEREN

Wil jij je creativiteit in schilderen uiten en wil je wat meer te weten komen over de schildertechnieken? Kom dan bij de schildercursus. De onderwerpen kunnen zijn; stilleven, bloemen, landschap, portret/model of abstract.

Samen met docente An Hong wordt een gezamenlijk thema/opdracht uitgezocht, maar ieder kan ook zijn eigen thema kiezen. An Hong geeft advies en begeleidt bij onder meer compositie, licht/donker effecten, warm/koud contrasten en weergeven van emotie in je schilderij. Begin je net met schilderen dan leer je de basistechnieken zoals: het opzetten van een schilderij, kwast- grepen en werken met lichtinval. Het belangrijkste is dat we plezier hebben in het schilderen en dat je je vrij voelt om te schilderen.

Cursus avonden: 20 donderdagavonden van 20.00 - 22.00 uur. De eerste les is op donderdagavond 5 oktober. Meer informatie en de mogelijkheid om je voor deze cursus in te schrijven, vindt je op de website www.latenttalent.org onder cursus nummer 34