Leer uw iPad beter kennen - basiscursus in de bibliotheek Leusden

14-03-2017, 20:30 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 5 april 2017, 10:00 tot woensdag 26 april 2017, 12:00

Locatie:

Hamersveldseweg 77, Leusden
Bibliotheek Leusden, Winkelcentrum Hamershof
Leusden

In april 2017 organiseert het Leercentrum van Gilde Leusden en Seniorweb, in samenwerking met de bibliotheek Leusden, weer een basiscursus iPad.

U leert er o.a. de iPad te bedienen, internetten, e-mailen en natuurlijk Apps installeren en te gebruiken. In de laatste les wordt uitgelegd hoe u boeken kunt downloaden en lezen met de iPad.

De cursus bevat vele praktische tips, zoals hoe u thuis, in een hotel of op de camping verbinding kunt maken met een Wi-Fi netwerk. Of hoe u snel en eenvoudig vanuit uw adresboek een e-mailtje verstuurt. U werkt in de cursus op uw eigen iPad. Naast de cursusleider zijn er ervaren begeleiders van Gilde Leusden aanwezig om u te helpen met de oefeningen. De cursisten krijgen na afloop van iedere les de hand-outs toegestuurd, zodat u later de hele cursusinhoud nog eens rustig kan bekijken.

Let op: deze cursus is niet geschikt voor andere tablets dan de Apple iPad!

De cursus bestaat uit 4 lessen: woensdagmorgen 5, 12, 19 en 26 april van 10.00 tot 12.00 uur. De lessen zijn in de bibliotheek Leusden (winkelcentrum Hamershof) en kosten slechts € 25,00 voor 4 lessen van 2 uur incl. koffie/thee, contant te voldoen vóór aanvang van de eerste les.

Meer informatie over deze- en andere cursussen en aanmelding: www.gildeleusden.nl. Aanmelden kan ook per e-mail: cursus@gildeleusden.nl of persoonlijk bij het Digitaal Hulpplein in de bibliotheek, iedere maandagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur.