• Tabletles Gilde Leusden

    Theo de Gier

Leer uw Android tablet beter kennen - basiscursus in de bibliotheek Leusden

03-08-2017, 16:00 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 6 september 2017, 10:00 tot woensdag 27 september 2017, 16:00

Locatie:

Hamersveldseweg 77, Leusden
Bibliotheek Leusden, Winkelcentrum Hamershof
Leusden

In september 2017 organiseert het Leercentrum van Gilde Leusden en Seniorweb, in samenwerking met de bibliotheek Leusden, weer een basiscursus Android-tablet.

U leert er o.a. de tablet te bedienen, internetten, e-mailen en natuurlijk Apps installeren en te gebruiken. Ook wordt uitgelegd hoe u boeken kunt downloaden en lezen met de tablet.

De cursus bevat vele praktische tips, zoals hoe u thuis, in een hotel of op de camping verbinding kunt maken met een Wi-Fi netwerk. Of hoe u snel en eenvoudig vanuit uw adresboek een e-mailtje verstuurt. U werkt in de cursus op uw eigen Android-tablet. Naast de cursusleider zijn er ervaren begeleiders van Gilde Leusden aanwezig om u te helpen met de oefeningen. De cursisten krijgen na afloop van iedere les de hand-outs toegestuurd, zodat later de hele cursusinhoud nog eens rustig bekeken kan worden.

Let op: deze cursus is niet geschikt voor de Apple iPad!

De cursus bestaat uit 4 lessen: woensdagmorgen 6, 13, 20 en 27 september van 10.00 tot 12.00 uur. De lessen zijn in de bibliotheek Leusden (winkelcentrum Hamershof) en kosten slechts € 25,00 voor 4 lessen van 2 uur incl. koffie/thee, contant te voldoen vóór aanvang van de eerste les.

Meer informatie over deze- en andere cursussen en aanmelding: www.gildeleusden.nl. Aanmelden kan ook per e-mail: cursus@gildeleusden.nl of persoonlijk bij het Digitaal Hulpplein in de bibliotheek, iedere maandagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur.