• Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen

    Marian Marseille

Kies zon voor je geld in Achterveld

29-03-2016, 20:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 2 april 2016, 10:00 tot 13:00

Locatie:

Achterveld

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen. Op zaterdag 2 april organiseert Energiegroep COOL een informatie ochtend over zonnepanelen, in de voormalige bibliotheek in Achterveld. Nu is daar de zorghulpmiddelenwinkel van de heer Middelkoop gevestigd. Het is de start van Zonnepanelen actie 2016. U kunt er terecht voor deskundig advies, in samenwerking met Fa. Zontech uit Amersfoort. Ook krijgt u informatie over onder andere de Duurzaamheidslening van de Gemeente Leusden en over de mogelijkheid om de btw op aanschaf en installatiekosten van de zonnepanelen bij de Belastingdienst terug te vragen.

De Zonnepanelen actie 2016 wordt ook in Leusden georganiseerd. Daar kunt u op 8-9 april en 15-16 april terecht in de Hamershof, in een tijdelijke Zonnepanelen winkel (tegenover Jumbo Wahle). Deze winkel met alles over zonnepanelen en zonneboilers, wordt georganiseerd door Energiegroep COOL ism IkWilWatt, en een aantal zonnepanelenbedrijven uit de regio.

Wist u dat er al meer dan 650 zonnedaken zijn in Leusden en Achterveld? Wilt u deze zomer ook profiteren van zonnestroom van uw eigen dak, kom dan langs voor informatie en advies. Informatieochtend Zonnepanelen in Achterveld, zaterdag 2 april van 10:00-13:00 uur in de voormalige bibliotheek Achterveld aan de Walter van Amersfoortstraat 52. Zie ook www.cool-leusden.nl