• Jolanda Bast van Puur Vitabalans

    Marga Kollen fotografie

Gratis kennismaken met Chi Neng Qigong

23-02-2017, 15:02 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 12 maart 2017,
11:00 tot 12:15

Locatie:

Travertijn 22, Leusden
Puur Vitabalans
Leusden

Kom GRATIS kennismaken met Chi Neng Qigong. Op zondag 12 maart is er een gratis les. Kom kennis maken én natuurlijk ervaren wat Chi Neng Qigong voor je kan betekenen.

Chi Neng Qigong is een helende bewegingsleer die over de hele wereld beoefend wordt. Deze Chinese bewegingsleer is bekend en geliefd vanwege zijn schoonheid en effectiviteit. De eenvoudige oefeningen stimuleren je levensenergie en maken dat je ontspannen en krachtig in het middelpunt van je eigen leven staat.

Chi Neng Qigong vermindert lichamelijke klachten of doet deze verdwijnen, maakt het lichaam soepeler, sterker en zorgt voor meer energie. Het vergroot de concentratie, verlaagt stress, is ontspannend en versterkt het immuunsysteem. Chi Neng Qigong maakt je gezonder én geeft je een gevoel van innerlijke rust en kracht!

De les wordt gegeven door Jolanda Bast. Jolanda is gecertificeerd als vitaliteitscoach, stresscounselor, lifecoach én Chi Neng Qigong instructeur. Gespecialiseerd in een integrale aanpak voor meer energie en vitaliteit.

PRAKTISCH

Wanneer:

Zondagochtend 12 maart 2017

Locatie:

Puur Vitabalans, Travertijn 22, Leusden

Tijd:

We starten om 11.00 uur en gaan door tot ongeveer 12.00 uur. Inloop is vanaf 10.45 uur. Na afloop staat er thee klaar en is er voldoende gelegenheid om na te praten.

Wat doe je aan:

Draag het liefst soepele kleding waarin je makkelijk beweegt en neem (anti-slip) sokken mee of makkelijk zittende schoenen.

Aanmelden: info@puurvitabalans.nl

Informatie: www.puurvitabalans.nl

Plaatsing gaat op volgorde van binnenkomst aanmelding.

Ik ontmoet je graag 12 maart!

Warme Qi groet,

Jolanda Bast