Gouwe ouwe concert Muziekvereniging Lisiduna

28-02-2016, 21:30 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 11 maart 2016, 20:02 tot 22:15

Locatie:

Leusden

Muziekvereniging Lisiduna uit Leusden is actief en verzorgt meerdere optredens per jaar: zowel binnen (bijv. voorjaarsconcert, kerstconcert) als buitenoptredens (bijv. zomeravondconcerten, intocht 4daagse Leusden, Amersfoort, Woudenberg). Binnenkort treedt muziekvereniging Lisiduna weer op.

Voor het aankomend concert is een mooi thema bedacht: Gouwe ouwe van Lisiduna. De muziekvereniging bestaat sinds 1908 en heeft inmiddels al vele vele muziekstukken ten gehore gebracht. Dit jaar is ervoor gekozen om geen nieuwe stukken in te studeren maar om het concertprogramma te vullen met succesvolle nummers die al eerder tijdens concerten ter gehore zijn gebracht. Dit is niet voor iedereen een makkie. Er wordt hard gerepeteerd door harmonieorkest en malletband (slagwerk).

De nieuwe zeer ervaren orkestdirigent,Cees Coenen, begon zijn muzikale loopbaan bij de Leusdense muziekvereniging. Inmiddels heeft Cees afgelopen najaar de baton overgenomen en stimuleert hij alle orkest- en malletbandleden om het beste uit zich te halen. Tijdens het concert, dat plaatsvindt op vrijdag 11 maart a.s., wordt meer dan gebruikelijk, gezamenlijke stukken opgevoerd. De muziekkeuze is zeg maar vlot en vrolijk waardoor de concertgangers moeilijk rustig op hun stoel zullen kunnen blijven zitten. De malletband, o.l.v. instructeur Bert Bakker, en het JOL, o.l.v. René Alkema, doen daar even hard aan mee. Ook zij dragen bij aan een bijzonder concert.

Wanneer: Vrijdag 11 maart a.s., 19.30 uur zaal open, 20.00 uur aanvang concert

Waar: Koningshof, Blekerij 33, Leusden

Kaartverkoop: voorverkoop/reserveren á €8 (€5,- jeugd): via leden of reserveren via website www.lisiduna.nl of mail muziekvereniginglisiduna@gmail.com (of € 10,- aan de zaal). incl. consumptie.