• Film Lion

    filmservice

Filmreeks Leusden: Lion

25-09-2017, 14:41 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 29 september 2017, 19:15 tot 22:00

Locatie:

Hamersveldseweg 51, Leusden
De Kom
Leusden

De Protestantse Gemeente Leusden en de RK St. Lucasparochie Leusden bieden gezamenlijk weer een nieuwe filmreeks aan. Vorig jaar was er grote belangstelling, voor dit nieuwe seizoen hebben we ook weer indrukwekkende films uitgekozen. De eerste film is a.s. vrijdagavond in De Kom in Leusden. De film Lion is een recente film en gebaseerd op een waargebeurd verhaal over de Indiase jongen Saroo Brierly.

Hij komt als 5 jarig jongetje per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers door India voert, ver weg van zijn huis en familie.

Hij weet niet wie hij is en waar hij vandaag komt. Hij overleeft op straat, komt in een weeshuis terecht en wordt later geadopteerd door een Australisch echtpaar. Als Saroo 30 jaar is gaat hij op zoek naar de plek waar hij als kind zijn familie kwijt raakte met de hoop weer met hen herenigd te worden.

Thema: verlangen, zoektocht, liefde, identiteit, familie.

Voor wie wil is er na afloop gelegenheid om nog even met elkaar na te praten onder het genot van een drankje.

De toegang is gratis maar vooraf aanmelden is wel nodig vanwege de grote belangstelling. Aanmelden kan tot vrijdagmorgen a.s. via het secretariaat van de St. Jozefkerk: 033-4941261 of via secretariaat@stlucas.nu.