• Dienstenveiling 2016

    -

Dienstenveiling tijdens braderie Achterveld

03-08-2016, 20:10 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 17 augustus 2016,
20:30 tot 21:30

Locatie:

, Achterveld
Braderie Achterveld
Achterveld

Muziekvereniging Door Wilskracht Sterk Achterveld houdt woensdag 17 augustus een ludieke dienstenveiling. De dienstenveiling vindt plaats op de braderie, tegenover De Moespot, en start om 21.30 uur. Door ondernemers uit de regio zijn diverse producten en diensten beschikbaar gesteld. De producten en diensten worden tijdens de veiling per opbod verkocht aan de hoogste bieder.

Naast enkele bekende diensten, komen dit jaar ook nieuwe ludieke en originele diensten voorbij. Te denken valt aan een gloednieuwe kinderfiets (fietsshop Achterveld), barbecue visschotel (Visspecialis Jan Muijs en zn.), 1 uur onbeperkt spareribs (De Hessenkar), Compleet verzorgd mosselen voor 2 (De Roskam), een onderhoudsbeurt voor een parketvloer (Traject parket) Skateles voor 10 personen (Mijnten Schaats- en skeelersport), een unieke miniatuur vrachtwagen (JB Trading) en 1 jaar lang gratis auto wassen (Esso Tolboom Barneveld).

Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te bieden op één of meerdere kavels. De opbrengst van de veiling gaat naar de muziekvereniging. Mede dankzij deze opbrengst kan de vereniging opleidingen en optredens blijven verzorgen.