• innerlijke strijd

    gratis internetfoto

Cursus Innerlijke Criticus "Vriend of Vijand"?

15-05-2016, 16:30 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 2 juni 2016, 19:30 tot donderdag 30 juni 2016, 22:30

Locatie:

Brinkhorst 24 Leusden

Donderdagavond 2 juni start in Leusden een cursus waarin je leert je Innerlijke Criticus om te buigen van een destructieve macht naar een innerlijke krachtbron. De Innerlijke Criticus heeft commentaar op ons uiterlijk, onze prestaties, ons ouderschap en ons liefdesleven. Als hij heel krachtig is kan je wanhopig en depressief worden van zijn niet aflatende kritiek. Hij ondermijnt dan je zelfvertrouwen, belemmert je te doen wat je ècht wil en maakt jezelf tot je ergste vijand. Het kan ook zijn dat je hem naar anderen richt, waardoor je vijanden maakt.

We zijn ons vaak niet bewust dat de Innerlijke Criticus een stem in onszelf is, die we het zwijgen op kunnen leggen, of positief kunnen aanwenden. Door meer bewust te worden van de Innerlijke Criticus en hem positief in te zetten, boor je een ongekende krachtbron in jezelf aan en wordt hij je beste vriend.

In de cursus van zes avonden ga je de macht van de Innerlijke Criticus omzetten naar kracht. Er wordt gewerkt met oefeningen, visualisaties en kaarten en de methode Voice Dialogue, om zijn stem te leren herkennen, neutraliseren en ombuigen.

Je krijgt meer respect en compassie voor deze harde werker, die in oorsprong goede bedoelingen met je heeft. Je gaat positiever en relaxter in het leven staan en je krijgt meer energie en plezier. Ook je omgeving vaart er wel bij.

De cursus wordt gegeven door Helma Eijck. Zij is Natuurgeneeskundig Therapeut en Life Coach en heeft een eigen praktijk genaamd Alma Corazon.

Tijd: Donderdagavond 19.30-22.15 u.

Plaats: Leusden

Kosten: € 225,- voor 6 avonden inclusief lesmateriaal. Bij aanmelden vóór 26 mei € 180,- inclusief lesmateriaal plus het boek Innerlijke Criticus van Hal en Sidra Stone.

Aanmelden en info: www.almacorazon.nl 033-8884089