• Innerlijke criticus

    gekochte afbeelding

Cursus Innerlijke Criticus ombuigen naar kracht

18-08-2017, 23:20 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 21 september 2017, 19:30 tot 22:15

Locatie:

Brinkhorst 24, Leusden
Brinkhorst
Leusden

Donderdagavond 21 septembr start in Leusden een cursus waarin je leert je Innerlijke Criticus om te buigen van een destructieve macht naar een innerlijke krachtbron. De Innerlijke Criticus heeft commentaar op ons uiterlijk, onze prestaties, ons ouderschap en ons liefdesleven. Als hij heel krachtig is kan je wanhopig en depressief worden van zijn niet aflatende kritiek. Hij ondermijnt dan je zelfvertrouwen, belemmert je te doen wat je ècht wil en maakt jezelf tot je ergste vijand. Het kan ook zijn dat je hem naar anderen richt, waardoor je vijanden maakt.

We zijn ons vaak niet bewust dat de Innerlijke Criticus een stem in onszelf is, die we het zwijgen op kunnen leggen, of positief kunnen aanwenden. Door meer bewust te worden van de Innerlijke Criticus en hem positief in te zetten, boor je een ongekende krachtbron in jezelf aan en wordt hij je beste vriend.

In de cursus van 5 avonden en een terugkomavond, ga je de macht van de Innerlijke Criticus omzetten naar kracht. Er wordt gewerkt met oefeningen, visualisaties en kaarten en de methode Voice Dialogue, om zijn stem te leren herkennen, neutraliseren en ombuigen.

Je krijgt meer respect en compassie voor deze harde werker, die in oorsprong goede bedoelingen met je heeft. Je gaat positiever en relaxter in het leven staan en je krijgt meer zelfvertrouwen, energie en plezier. Ook je omgeving vaart er wel bij.

De cursus wordt gegeven door ervaringsdeskundige Helma Eijck. Zij is Natuurgeneeskundig Therapeut en Life Coach en heeft een eigen praktijk genaamd Alma Corazon.

Tijd: Donderdagavond 19.30-22.15 u.

Plaats: Leusden

Kosten: € 225,- voor 6 avonden inclusief lesmateriaal.

Aanmelden en info: www.almacorazon.nl 033-8884089