• Affiche benefietconcert

    Janet de Oude Mooi

Benefietconcert Leusdens Mannenkoor voor Dagcentrum Lisidunahof

12-10-2017, 16:50 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 12 oktober 2017, 16:47 tot donderdag 26 oktober 2017, 16:47

Locatie:

Asschatterweg 23, Leusden
Markcuskerk in Leusden
Leusden

Op donderdag 26 oktober houdt het Leusdens Mannenkoor een benefietconcert ten behoeve van de Dagbehandeling van Zorgcentrum Lisidunahof.

De dagbehandeling van Lisidunahof biedt dagelijks van 9.30-15.30 uur behandeling en begeleiding aan circa 30 mensen met dementie op jonge leeftijd. Zij wonen nog thuis, samen met partner/gezin.

Binnen de dagbehandeling is een uitgebreid activiteitenaanbod, waarbij de nadruk ligt op therapeutische en bewegingsactiviteiten. Er wordt dagelijks gewandeld en/of gesport, daarnaast zijn er o.a. creatieve activiteiten (bijvoorbeeld schilderen, speksteen snijden, hout bewerken), geheugenactiviteiten (bijvoorbeeld een geheugenspel of de braintrainer) en lotgenotencontact (gespreksgroepen). Het thuisfront (de partner/mantelzorger) wordt ontlast waardoor zij de zorg over het algemeen langer volhouden.

De opbrengst van het benefietconcert van het Leusdens Mannenkoor gaat naar extra materialen voor de verschillende crea-activiteiten, maar ook om de verschillende huiskamers binnen de dagbehandeling huiselijker en gezelliger te maken.

Wanneer: donderdag 26 oktober 2017

Hoe laat: 20.00 uur

Waar: Marcuskerk, Asschatterweg 23 in Leusden

Kosten: € 10,00 per persoon

Kaartverkoop: Primera (Hamershof), Readshop (Biezenkamp) en de koorleden

De avond wordt mede gesponsord door Albert Heijn 't Erf in Leusden