Alzheimer café 2 november 2017, Vrijheid en veiligheid bij dementie

29-09-2017, 11:30 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 2 november 2017, 19:30 tot 21:00

Locatie:

Heiligenbergerweg 5, Leusden
Huis Heiligenberg
Leusden

Alzheimer Café 2 november 2017: Vrijheid en veiligheid bij dementie

Een belangrijk thema in de zorg voor mensen met dementie is hoe je iemand veiligheid en bescherming biedt en tegelijkertijd zoveel mogelijk vrijheid en zelfbeschikking kunt geven. Welke afwegingen maak je bij bijvoorbeeld nachtelijke onrust, vallen en dwalen? Waar doe je goed aan en waaraan niet? Bij dergelijke afwegingen kom je vaak verder als je ze bespreekt en nieuwe inzichten met elkaar deelt. Daarom hebben Alzheimer Nederland, afd. Amersfoort e.o., IDé - Innovatiekring Dementie en LOC Zeggenschap in zorg samen voor vanavond een programma ontwikkeld, waarbij vrijheid en veiligheid centraal staan en nieuwe kennis en inzichten zullen worden gedeeld.

Donderdagavond 2 november bent u van harte welkom in het Alzheimer Café. Het Alzheimer Café is gehuisvest in Huis Heiligenberg, Heiligenbergerweg 5, te Leusden (hoek Lockhorsterweg) en is geopend van 19.00 tot 21.00 uur. Het programma start om 19.30 uur. De avond zal worden geleid door Wilma Polhoud. De toegang is gratis.

Het Alzheimer Café is voor mensen met dementie, degenen die bij hen betrokken zijn en een ieder die affiniteit en/of belangstelling heeft met of voor het onderwerp. Nadere informatie kunt u opvragen via amersfoort@alzheimer-nederland.nl of op www.alzheimer-nederland.nl of telefoon nummer 06 42055926